keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Shoppailua Miamissa ja kotimatka.. :(

Maanantai, taas saapui aivan liian aikaisin taas.. Ja varsinkin tämä maanantai, reissumme viimeinen maanantai, harmillista.

Päivä lähti käyntiin tutuilla rutiineilla, aamupala, aamukahvi terassilla ja rannalle - tähän voisi ehkä jopa tottua. Päivä ei ollut kuitenkaan niin lämmin kuin eilen ja muutaman tunnin värjöttelyn jälkeen lähdettiin lounaan kautta hotellille.

Hotellilta suunnattiin mällikauppaan, josta mukaan tarttui ipad air. Rahaa kun ei vielä tarpeeksi oltu saatu kulutettua, niin seuraavaksi kohteeksi valikoitui vähän liian fancy balharbour ostoskeskus. Mitään ei onneksi tarttunut mukaan ja matka jatkui kohti dolphin mallia.

Ensimmäistä kertaa saatiin osamme Miamin ruuhkista, matka ostoskeskukseen kesti melkein 1,5h ja matkaa oli kaikki 30km tjsp. 

Ostoskeskuksessa Hannen lempimerkiksi valikoitui mk, yksi laukku lisää. :) toisaalta jos täältä saa merkkilaukun, joka on nahkaa, alle 200 dollarin, niin ehkä se sitten on halpa. Tuomaksen merkiksi taas on valikoitunut th. Niitä paitoja on ostettu toista kymmentä..

Kotimatkalla ruuhkat oli jo väistyneet tieltämme ja matkaan kului vajaa 20 minuuttia.. Enää oli vuorossa illallinen, viimeinen illallinen. Käytiin ocean drivella testaamassa hummeria, hyvää oli! Isoimman vaikutuksen teki kuitenkin surkea palvelu, jonka kruunasi tarjoilijan täysin ilman syytä tullut loppu kommentti "asshole". Ennen kommenttia oli jo käyty sulkemassa kaasulämmitys yms. :) Ravintolan nimi oli joku, jonka nimi ehkä joskus palautuu mieleen.

Tiistai, paska päivä. Ehkä kuitenkin vain ja ainoastaan siitä syystä, että reissu päättyy. Viimeinen aamu Miamissa sujui varsin tylsissä merkeissä. Tavarat pakettiin, auto alle (katto auki kentälle, tietysti), ajo kentälle, chekkaus sisään, turvatarkastus, ruokaa ja olutta TG:ssä (Hannelle ei olut maistunut..), odottelua, odottelua, odottelua ja koneeseen pääsy. Lento meni nukkuessa, fiksua. Varsinkin kun edessä on yö lento jfk-hki..

Nykissä viime hetken shoppailut ja koneeseen tai sitten ei. Kone oli vajaat kaksi tuntia myöhässä, jippii! Koneeseen pääsyn jälkeen tuomas yritti ottaa pikku tumut ennen yötä, mutta tälläkään lennolla juomat ei kuulu hintaan, O-ou! Emon kanssa juteltua tuli selväksi, että kaksi yhteyttä ei pidä sisällään tarjoilua - Hki - bkk ja Hki - jfk. Miten sattuikin, että ne on ainoat Finnairin kaukolennot joita ollaan käytetty..

Ensin kentällä pelotti meneekö kamat painorajoituksiin, mutta niistä selvittiin pakkaamalla kaikista painavin kässäreihin. Nyt matkalla kohti Helsinkiä jännittää joudummeko viettämään aikaa tullin seurassa vai ei. Toivotaan parasta. :)

Ihanaa palata Suomeen loskapaskaan ja mennä takaisin töihin. No joo, myönnetään - Ihan kiva nähdä teitä kaikkia pitkästä aikaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti